Halvårsmedlemskap til kr 225

Har du lyst til å bli med? Årskontingenten er kr 450, men ettersom halve teatersesongen 2022/2023 nå er over, kan du bli medlem for 1. halvår 2023 og betale halv kontingent på kr 225. Du finner innmeldingsskjema Bli medlem øverst til høyre her på vår hjemmeside.

Er du en som fra tid til annen går i teatret, så kan det være fordelaktig å være medlem i Nationaltheatrets venner. Vi arrangerer venneforestillinger  der du møter andre av foreningens medlemmer og der vi byr på for-/og ettersnakk i teatrets publikumsfoaje. Noen ganger med skuespillere fra stykket eller med andre ressurspersoner i og utenfor teatret.

Som medlem kan du registrere deg på teatrets hjemmeside nationaltheatret.no som medlem i Nationaltheatrets venner. Da får du en  Min side der du kan klikke deg inn når du vil kjøpe billetter -inntil 6 pr. forestilling. Og når du skal betale klikker du på Nationaltheatrets Venner i Priskategori.

Vil du derimot  bestille telefonisk eller henvende deg i billettluken, så oppgir du bare navnet ditt. Teatret har oversikt over hvem som har betalt medlemskontingent for teatersesongen 2022/2023.

Og husk at er du under 67 år, så får du 30 prosent rabatt på ordinær pris. Dersom du kan kjøpe billetter til honnørpris, så får du 13 prosent rabatt. på honnørprisen.