Store teateropplevelser på Nationaltheatret til vennepris

Høsten 2022 byr på en rekke varierte og spennende forestillinger på  Nationaltheatret. Er du en som fra tid til annen går i teatret, så kan det være fordelaktig å være medlem i Nationaltheatrets venner. Vi arrangerer venneforestillinger  der du møter andre av foreningens medlemmer og der vi byr på for-/og ettersnakk i teatrets publikumsfoaje. Noen ganger med skuespillere fra stykket eller med andre ressurspersoner i og utenfor teatret.

Som medlem kan du registrere deg på teatrets hjemmeside nationaltheatret.no som medlem i Nationaltheatrets venner. Da får du en  Min side der du kan klikke deg inn når du vil kjøpe billetter -inntil 6 pr. forestilling.

Vil du derimot  bestille telefonisk eller henvende deg i billettluken, så oppgir du bare navnet ditt. Teatret har oversikt over hvem som har betalt medlemskontingent for teatersesongen 2022/2023.

Og husk at er du under 67 år, så får du 30 prosent rabatt på ordinær pris. Dersom du kan kjøpe billetter til honnørpris, så får du 13 prosent rabatt. på honnørprisen.

Eksempelvis: kjøper du to av de beste billettene i orkester til en forestilling på hovedscenen med 30 prosent rabatt på ordinær pris, så vil du allerede ha dekket medlemskontingenten  med 416 sparte kroner på forestillingen John Gabriel Borkman.

Diktlesning med skuespillere fra teatret vil det også bli til høsten.

Vår første venneforestilling er mandag 12. september med Ibsens John Gabriel Borkman. Deretter følger En midtsommernattsdrøm, Hvalen i rommet og Blikktrommen.

Har du lyst til å bli med, så meld deg inn for 450 kroner. Du finner innmeldingsskjema Bli medlem øverst til høyre her på vår hjemmeside.