VENNEFORESTILLING 6. MAI

Venneforestilling onsdag 6. mai

kl. 19.30 på Amfiscenen:

Den kaukasiske krittringen

Før forestillingen, kl. 17.30, vil Mona Levin snakke om Bertold Brecht og om Den kaukasiske krittringen.

Frem til 19.april er alle forestillinger avlyst på Nationaltheatret. Hva som deretter skjer vites jo ikke.


Likevel inviterer Nationaltheatrets Venner til venneforestilling
onsdag 6. mai kl. 19.30 på Amfiscenen.

Du kan trygt melde deg på allerede nå. Du skal ikke innbetale for kjøp av billett/er før det er klart at forestillingen blir noe av. Det vil du bli informert om, og da vil du få beskjed om konto for innbetaling.
Vennepris for billett er kr. 364.
 

Morskjærlighet i ubarmhjertighetens tid

Bertolt Brechts hjerteskjærende krigsdrama om å ofre alt for å gjøre det rette. En krittring på gulvet og et barn i midten. To mødre som kjemper om retten til gutten holder ham i hver arm. Når signalet går, skal de røske ham til seg. Den ene slipper for at han ikke skal skade seg. Er den sterkeste hans rette mor?
Les mer her