Velkommen til teaterårets storfest

Bli medlem, og du kan være med på festen.

Halve teateråret er til ende, du  kan melde deg inn for halvpris på  kr 225.
Meld deg inn HER

 

Foreningen Nationaltheatrets Venner har, sammen med teatrets ledelse, igjen gleden av å invitere til vår tradisjonsrike festaften for foreningens medlemmer med ledsager.

På programmet står ”VI MÅ SNAKKE OM FAUST” (av Thorleifur Örn Arnarsson og Mikael Torfason, i regi av Thorleifur Örn Arnarsson – med blant andre Mads Ousdal og Frøydis Armand).

Vennene disponerer gode plasser i orkester.

Forestillingen og påfølgende buffé finner sted
lørdag 2. februar 2019, kl. 18.00

Den islandske regissøren Thorleifur Örn Arnarsson er tilbake for å røske opp i støvete teaterkonvensjoner og gi Faust en siste fest.

Vi må snakke om det ubehagelige; vi må snakke om Faust. Det er på tide å slutte mens leken er god. Patriarkatet har utspilt sin rolle, og det har også Faust. Som historisk litterær figur, som tysk nasjonalepos og som symbol. Mannen som hadde alle fordeler og kunnskap i verden, men som likevel ville dø. For en klisjé!

Trykke HER for å lese mer om forestillingen på teaterets sider.

Tradisjonen tro inviterer vi etter forestillingen til festbuffé i teatrets foajé, bestående av både kalde og varme retter. Vi samarbeider med teatrets egen restauratør om arrangementet og lover variert og god mat til alle.

Kuvertpris for teaterbillett, aperitiff, mat, vin/øl, mineralvann og kaffe er

kr 1 275.        Antrekk mørk dress.

Vi håper som vanlig å gå til bords sammen med skuespillerne som har medvirket i forestillingen, og ser frem til taler, underholdning og kunstneriske innslag under måltidet.

MELD DEG PÅ SNAREST FOR Å FÅ MED DEG DETTE UNIKE SAMVÆRET
I TEATRETS STORSTUE!

Påmelding skjer med en e-post til trond@okkelmo.com.
Vennligst oppgi navn på deltagere og eventuelle allergier.
Frist for påmelding 10. januar 2019